Een oase van groen

Woon recht in de stad, en toch omgeven door groen; Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die toegankelijk is voor iedereen en de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. In de twee gemeenschappelijke binnentuinen bij de gebouwen kom je tot rust met een boek of kunnen de kinderen veilig spelen. En waarom niet eens gezellig barbecueën met de buren? Een extra groene beleving krijg je er zomaar bij, want veel appartementen hebben een terras met geïntegreerde planten en een automatisch beregeningssysteem. 

Appartementen

Appartementen
De appartementen van De Bonnefant bevatten 1-, 2- of 3-slaapkamers met mooie terrassen omgeven door groen dankzij de geïntegreerde plantenbakken.
Vanafprijs: € 252.250
Download de brochure
Doorzonappartementen
De doorzonappartementen van De Bonnefant trekken aan twee zijden daglicht dankzij de plafondhoge ramen. Deze ramen en de 1 of 2 terrassen brengen de beleving rondom je nieuwe thuis mee naar binnen. 
Vanafprijs: € 421.000
Download de brochure
Loftappartementen
UITVERKOCHT
De loftappartementen zijn gelegen in het monumentale en gerenoveerde RTT-gebouw. De 3,80 meter hoge plafonds en de zuidgerichte terrassen geven je een zalig gevoel van ruimte en rust. 
Appartementen met wintertuin
De appartementen met wintertuin laten je zomer en winter genieten van de buitenruimte. Het open zicht en de geïntegreerde plantenbakken maken van deze appartementen een oase van rust. 
Vanafprijs: € 599.750
Download de brochure
Penthouses
Het spectaculaire stadsuitzicht is naast de luxueuze afwerking en de ruime terrassen de grootste troef van de penthouses. Hier geniet je op hoog niveau.
Prijs op aanvraag
Download de brochure

Sky houses

Sky houses
Luxe, comfort en privacy. Dat vat de indrukwekkende sky houses boven het gerenoveerde RTT-gebouw het best samen. Je woont er in het midden van én bovenop de bruisende stad in een fantastisch huis in de lucht. 
Prijs op aanvraag
Download de brochure

Assistentiewoningen

Assistentiewoningen
Centraal gelegen of rust en persoonlijk comfort? In de assistentiewoningen van De Bonnefant hoef je niet te kiezen. Je woont er in het midden van de stad én met alle privacy wanneer je die nodig hebt. 

Liever huren? Dat kan ook. Lees er hier alles over.
 
Vanafprijs: € 252.000
BTW-tarief: 12%
Download de brochure
Verlaagd btw-tarief: 6% ipv 21%
Lees meer
Bezoek ons modelappartement
Maak een afspraak
Download onze brochures
Download

Contactformulier