Ontmoet de makelaars van De Bonnefant

Overweegt u een aankoop in De Bonnefant en u wilt graag meer informatie? Dan kan u terecht bij onze professionele partners, Wolf Properties en Jansen Real Estate. Zij zijn al langer overtuigd van de troeven en mogelijkheden van dit bijzonder project.
Kristin De Witte

Kristin: "De ligging van De Bonnefant is absoluut uniek: centraal in de stadskern van Hasselt maar toch rustig én in een gloednieuwe groene omgeving. Bovendien ligt het project naast Z33, dat onlangs werd verkozen tot een van de mooiste architecturale gebouwen van 2020."

Wolf Properties

“Van in het begin zijn we altijd zeer nauw betrokken bij het project. We bestuderen de plannen grondig en lezen ons in over de uitvoering. Met die kennis van het project kunnen we onze klanten nadien zo goed mogelijk informeren" aldus Kristin De Witte.
Karel Kretzschmar & Joris Geens

Joris: "Hier vind je een samensmelting van topelementen: hoogstaande architectuur, centrale locatie en groenbeleving in het midden van de stad. De verschillende woonvormen worden aangeboden met alle generaties onder één dak: assistentiewoningen, loftappartementen en diverse penthouses en sky houses. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Wie wil daar niet gaan wonen?”

Jansen Real Estate

“Wij zijn een makelaar die residentieel vastgoed, nieuwbouwprojecten en daarnaast ook industrieel vastgoed verkoopt en verhuurt. Al de makelaars in het bedrijf zijn erkend door het BIV en hebben de nodige kennis van de markt en alle facetten van het vastgoed in het algemeen. Elke medewerker is uniek en specialist in zijn domein. We hebben niet alleen de nodige expertise in huis, maar we werken ook met een familiale aanpak naar onze klanten.” zegt Karel.


 
Verlaagd btw-tarief: 6% ipv 21%
Lees meer
Bezoek ons modelappartement
Maak een afspraak
Download onze brochures
Download